Blog Image

miami

Miami

Här kommer löpande uppdateringar från Miami. Vi åker 2007-04-20 och kommer att vara borta mellan 2 och 3 månader.

Hej på er

Miami Posted on 2007-04-28 11:07:26

Hoppas att allt är bra med er. Det ser väldigt skönt vid poolen och det ser ut som Saga tycker likadant. Idag är det inte lika fint väder som de var igår..lite mer blås och lite kallare men vi är nöjda ändå 🙂 Ha det så kul på ZOO och ta vara på er.

Massor av kramar
Fam Svensson I Lilla Lomma



Lördag 28 april

Miami Posted on 2007-04-28 07:08:32

Hallo familjen !

Tack för alla härliga bilder – ni ser verkligen ut att trivas och ha det riktigt skönt i den fina miljö och varma vädret.

Varmt har det även varit här i Sverige. Igår var det 25,1 grader varmt i Kristianstad – inte illa för att vara i slutet av april.

Mamma var inne hos er i Lomma igår och vattnade blommor och såg till ert hus – allt var ok – men vad hon saknade er när hon kom till ett tomt hus.

Skall idag till Olofström på ett möte med åkeriföreningen – inte kul när vädret är så här bra – man skulle ju istället velat kört en runda med motorcyklen – men det får vänta tills ikväll eller i morgon.

Ha en riktigt fin lördag på zoo och akta er för er hajarna i havet.

Krama flickorna från oss !

Mormor & Morfar



1 vecka

Miami Posted on 2007-04-28 03:15:35

Klockan är nu 20:55 på fredagen den 27:e April. Det är nu ganska exakt en vecka sedan vi landade här. Det har gått fort.

Jag jobbar på och Marie med barn + delar av den andra familjen är ute och utforskar olika hörn av Miami om dagarna.

Nu till helgen planerar vi att besöka Miami Zoo som skall vara ett av de största djurparkerna i USA. På söndag blir det nog bad eftersom man utlovar närmare 35 grader.

Här kommer några bilder från de senaste två dagarnas äventyr…

Blog Image

I stället för att köra till 8:e avenyn och 42:a gatan, blev det 42:a avenyn och 8:e gatan…gissa om vi kom fel. Men efter någon timme hittade vi som tur var en lekplats…..

Blog Image

..så det blev lunch i bilen. Tur att vi har riktig monterbil som ger behaglig skugga!

Blog Image

Gabriel och Isabell mysersmiley

Blog Image

Dagens “hårda” äventyr avslutas alltid med någon timme vid och definitivt i poolen. It´s just an ordinary day in paradise…

Blog Image