Tyvärr har vi inte kunnat uppdatera vår blogg så ofta som vi hade önskat beroende på att vi inte haft tillgång till internet på alla ställen som vi bott på.

Men vi börjar väl där vi slutade, med ett besök på Kennedy space center. Efter det bodde vi en natt på Cocoa beach som visade sig vara ett surfarställe, men med härliga vågor och ett bra poolområde.

Blog Image

Sedan var det dags att möta Disney igen. Denna gången började vi med att besöka Epcot som den lite mer science fiction, framtidsparken, kan man väl säga.

Blog Image

I parken finns också olika länder representerade (dock inte Sverige) då man byggt upp små städer.

Blog Image

Vi hamnade både i Mexico…

Blog Image

och i Kina.

Förra gången vi besökte Disney var Isabell inte så förtjust i alla figurer som sprang omkring, men med morfars stöd denna gången vågade hon hälsa på Snövit.

Blog Image

Under vår vistelse på Disney world bodde vi på ett kul hotell tyckte Isabell, eftersom vi hamnade i “De 101 dalmatinernas” avdelning.

Blog Image

Ny dag- ny park!

Denna dag gjorde vi ett återbesök i den kanske mest kända Disney parken, Magic Kingdom.

Blog Image

Isabell träffade Nalle Puh…

Blog Image

även om det var med en viss tvekan han också fick en liten klapp.

Vi åkte flygande mattor, dumbo, hästar, berg o dalbanor och djungelbåt längs Nilen…

Blog Image

Oj, vad trötta vi var den kvällen. Därför varvade vi ned nästa dag med att besöka en av Disneys vattenparker, Typhoon Lagon. Vilken häftig anläggning och vilka coola vattenrutschbanor!

Blog Image

I denna lagunen startade det varje minut en enorm våg som sedan sköljde över hela lagunen. Det var faktiskt riktigt läskigt och trots att vi stod långt in med Isabell var det svårt att hålla fast henne när vågen kom.

Blog Image

Isabells favorit var denna fors som man åkte på ringar genom.

Blog Image

Saga ville också gärna åka vattenrutsckana, men inte de små som passade hennes storlek. Ju större desto bättre!

Detta var allt jag hinner med nu. Måste gå och lägga mig för imorgon lämnar vi Key West och åker tillbaks till Miami, för att skicka hem mormor och morfar med flyget. Vi stannar en vecka till…

Kram från oss alla