Hej alla vänner!

Har nu varit på svensk mark i snart en vecka och det börjar kännas som om vi aldrig varit borta…Det var väldigt roligt att komma hem och se vårt kära hus och givetvis alla kära grannar. Innan hemresan valde vi att ta några extra semesterdagar vid Miami beach. Vi bodde på Sheraton alldeles vid stranden, jättefint.

Blog Image

Blog Image

Flygningen hem gick bra och barnen sov faktiskt större av tiden. Det var värre att spendera 6 timmar på Washingtons flygplats innan det äntligen bar av till Köpenhamn. Isabell tyckte det var för ljust och provade ögonbindeln….

Blog Image

Väl hemma välkomnade Sanna oss med fina ritningar på gatan och Isabell var ju överlycklig att återse sina bästisar. Här är hela tjejgänget samlat fr v. Elin, Isabell, Sanna, Saga och Alva.

Blog Image

Vet inte om det gamla talesättet “Borta bra men hemma bäst” stämmer. Vi både längtar tillbaka och ibland inte. Jag tror snarare på talesättet “omväxling förnöjer” och hoppas att vi snart får en chans till lite äventyr igen.

Så ring oss nu för nu vill vi träffa er alla!

Kram från familjen Tretinjak