Hejsan familjen Tretinjak!

Ja här är det valborg och allt var det innebär. Just nu skiner solen utanför mitt fönster och temperaturen är behaglig. Men som alltid vet man ju att det kommer att bli svinkallt när man skall ut och titta på eldarna. Dum som man är då skall man envisas med att åka ner till Åhus där det blåser så bistert. Man trotsar vädret och går ut en stund men inser snart att man inte kommer att kunna hålla sin kroppstemperatur uppe så man väljer att fira in våren genom att sitta i bilen. Medans rumpevärmen tinar upp en iaktar man ett gäng kämpande kanotister som paddlar förbrillt för att komma fram till det futtiga majbålet. Skall någon trilla? Skall de lyckas att tända bålet i år? är frågorna som alla ställer sig. Erkänn, blir ni inte sugna på att komma hem och delta i denna underbara svenska tradition?

Skämt åsido, det blir säkert kul….