Dagen (torsdag) började vi med att vara på vår stora balkong. Isabell och Saga poserade i sina nya kläder! Blog Image Förmiddagen ägnade vi åt att försöka hitta ett postkontor, som sedan visade sig ligga alldeles runt hörnet…Efter det gick vi och letade efter en lekpark men den hade fått flytta på sig för ett ca 50 vån. byggnadskomplex. Klockan började bli lunchtid och vi beslöt att ta ett dopp i poolen istället.

Blog Image

Sedan blev det lunch och lite lek med lera till Isabells förtjusning. Sä här ser vår familj ut i lera…Blog ImageUnder eftermiddagen tog vi bilen till en lekplats ( trodde vi, ja) Men den var stäng pga renovering. Men vi gav inte upp….Nästa park låg inte så långt borta, så vi körde dit. Lagom tills dess hade båda barnen somnat i bilen, typiskt! Väckte barnen och sa att nu har vi hittat en lekpark! Men icke. Simpson Park visade bestå av urskog och djungel bevarad för att visa hur Miami såg ut innan man 1913 började exploratera marken. Häftigt, men inget för två barnvagnar att ta sig igenom.Blog ImageSå efter ca 50 meter fick vi vända om….På hemvägen körde vi inom favorit mataffären Publix och försökte handla lite. Kaos, med trötta och besvikna barn. Så även i “paradiset” finns det mindre bra dagar…….

Äntligen hemma provade Isabell sina nya vattenpistoler som hon hade köpt i affären (en muta). Blog ImageSå dagen slutade där den hade börjat. På balkongen och med vattenkrig med pistolerna. Skön svalka när det är hett och fuktigt!

Puss och kram