Då har det blivit helg igen, det blir vår 3:e här. Givetvis har vi planer för den eftersom vi är lite stressade över att vi bara skall vara här några månader. Så mycket att se och göra och så lite tid….

Imorgon lördag åker vi till Key West med våra svenska grannar och stannar där till söndag. Det skall bli spännande att se alla dessa småöar och broar som är så populära scener i många filmer. Förväntningen, från mig i alla fall, är stor. Väl där har vi inga konkreta planer mer än att besöka Hemingways hus som tydligen är en stor turistattraktion. Vad vi förstått idag är att det kommer att vara stor folkfest där eftersom 5:e Maj är en stor latinamerikansk helgdag och att Key West är ett mycket populärt weekendresmål från södra Florida. Efter helgen kommer det upp lite bilder från Key West här så ni kan se hur vi haft det.

Nu påbörjar jag min reseperiod här med start på måndag morgon 0500 då det bär iväg till Mexico City för min del. Jag blir borta fram till onsdag kväll. Det kommer att bli kul eftersom det för en gångs skull är ett resmål som jag inte varit på tidigare fast samtidigt tråkigt eftersom det är kul att vara i Miami hela familjen. Veckan därpå åker jag tillbaka till sverige för några dagar vilket kommer att kännas jättekonstigt och veckan därpå är det Monterey in Mexico som gäller. Det blir hektiskt fast det visste vi innan vi åkte.

Nu ser vi fram emot helgen!

Ha det gött och många hälsningar från Tretinjaks!