Kan glädja alla avundsjuka i kalla Sverige att även här i Miami har vi haft några dagar med skurar. Emellertid är det fortfarande ca 35 grader varmt. Men vad gör vi när det regnar. I går (måndag) var det en regning förmiddag så på eftermiddagen åkte vi metrorailen in till downtown och Bayfront Park. Tyvärr var lekplatsen stängd för renovering (vår vanliga tur) så istället tittade vi på båtar i hamnen och provade glittriga hattar i en affär.

Blog Image

I dag kände jag att de leksaker vi tagit med inte riktigt räcker till de dagar som vi behöver tillbringa inomhus. Så vi drog till Toys and Rus och efter ca två timmars shopping gick vi ut med lite nya leksaker.

Blog Image

Isabell fick en efterlängtad dockvagn och körde rundor på balkongen med dockan.

Blog Image

Saga fick också lite saker bl a den här hammaren som man bankar ned bollar med. Det blev en helt ok eftermiddag och barnen var nöjda och upptagna med sina nya leksaker. Vi saknade dock att gå ned till poolen. Men bad blev det ändå….

Blog Image

Kramar från flickorna i Miami