I går natt vaknade Saga med 39 graders feber. smiley

Trist, för vad gör man i en lägenhet en hel dag? Som tur var var Saga så pass pigg att vi kunde ta två snabba dopp i poolen, för idag har det verkligen varit varmt och soligt. Men större delen av dagen fick vi istället leka inomhus.

Blog Image

Eftersom Marina (Isabells dagmamma) hade berättat att alla dagbarnen hade byggt en koja, så ville Isabell också göra det. Saga försökte förgäves leta efter en ingång…

Blog Image….och till slut lyckades även Saga ta sig in och fick en (hård) kram av storasyster. Sitter nu här och väntar på att mannen skall komma hem från sin visit i Lomma. Fick faktiskt lite hemlängtan då jag fick bilder hemifrån och pratade med våra grannar via webcam. Men bara lite…för visst trivs vi riktigt bra här.

Stora kramar

Marie, Isabell och Saga