Denna helgen har innehållit både regn och sol och därför har vi fått anpassa våra aktiviteter efter vädrets makter.

FREDAG

I fredags var Robban hemma halva dagen (eftersom han varit borta en hel del) och då provade vi en ny strand på Key Biscaney. Den såg verkligen lockande ut från vägen men vid en närmare titt var där ganska skräpigt. Amerikanarna är verkligen riktiga slarvrar…. Blog Image

Isabell ville bada iallafall. Husen som ni ser bakom Isabell är det område som vi bor i. Så det är ganska nära till stranden.

Blog Image

Saga ville också bada, men blev lite sur när hon inte fick simma.

Sen var det dags för lite regn.

Vi beslöt att köra en runda och hamnade så småningom på Ocean Drive och South Beach lagom tills regnet hade slutat.

Blog Image

Havet såg så inbjudande ut att vi var tvungna att ta oss ett dopp igen!Blog Image

LÖRDAG

I dag tänte vi åka till Venetian Pool som skulle vara ett underbart poolområde. Tji fick vi för barn under 36 månader fick inte komma in. Men det såg verkligen fint ut där. Vi får väl vänta tills mormor och morfar kommer så de kan passa Saga….

Blog Image

Vi drog till Miami Beach istället eftersom det hade varit så bra där dagen innan. Efter lite sol och bad blev vi hungriga och åt lunch på TGI (Thank God Its Friday). Isabell gillade inte sin mat som hon hade beställt utan åt istället upp Robbans revben.

Blog Image

Å andra sidan gillade inte Saga sin burkmat utan var mer förtjust i Isabells spagetti. MUMS!

Blog Image

På kvällen hade vi lovat att passa Melvin och Gabriel. Här myser Gabriel och Isabell i soffan.smiley

Blog Image

SÖNDAG

Gissa om det regnade på morgonen, det fullkomligt vräkte ned. Eftersom bad var uteslutet åkte vi till Childrens Museum. Det var knappt att vi kunde gå ur bilen utan vi fick köra ända fram till ingången och kasta oss in i entren. Men stackars Robban var ju tvungen att parkera bilen….

Det visade sig vara ett helt fantastiskt ställe för barn!

Blog Image

Isabell fiskade och körde båt.

Blog Image

Lekte doktor med mamma som hade ont i armen.

Blog Image

Isabell var brandman som körde brandbil och åkte ned för stången när larmet gick.

Blog Image

Saga gillade de jättestora nallarna och hade gärna velat ta en med sig hem. Men det bästa av allt var, enligt Isabell, att man kunde leka affär. Med riktiga kundvagnar, varor och kassor att ta betalt i. Vi fick verkligen slita Isabell härifrån!

Blog ImageBlog Image

Så efter minst 4 timmar! på detta “museum” tyckte jag och Robban att det var dags för hemfärd. Men det är definitiv ett ställe värt att besöka flera gånger.

Kram från oss alla!