Det känns som om sommaren (tyvärr) har kommit lite väl tidigt till Miami, vilket innebär en del regn under dagarna. I går lovade man emellertid endast 20 % chans att det skulle regna, så vi beslöt att åka till stranden på Crandon park. Det var rejält blåsigt och gul flagg, vilket innebar att havet var strömt. Men lite kunde vi bada. Efter lunch fick barnen leka av sig på strandens lekplats. Sen kom regnet! Isabell träffade en flicka som hon ville leka med och det slutade med att alla barnen sprang runt i ösregnet och lekte. Oj vad kul de hade!

Blog Image

En ganska blöt Isabell!

Blog Image

Själv satt jag och Charlotte under tak och tittade på våra blöta barn. Vi får kanske köpa lite regnkläder, men å andra sidan är det riktigt varmt här och kläderna torkar fort när väl solen tittar fram. Hörde på nyheterna i morse att man tror att det kommer bli en en svår hurricane (orkan) säsong….hoppas bara den dröjer tills vi kommer hem till Lomma igen.