Hejsan Syster-Yster!

Jaha då var man hemma från härliga Barcelona och tillbaka på jobbet framför datorn med deklarationer och hela köret. Längatr redan tillbaka till Barcelona… Vi hade kanon väder alla dagarna och jag passade tom med på att ta ett dopp i det stora blå, rätt behaglig temp men säkert långt ifrån den temp ni har i ert blå. Blev även en del shopping. En kappa, shorts, skjorta, topp, byxor och två koftor… Hur är shoppingen i Miami då? Har det blivit något handlat eller är det bara barnpassning och lekande som gäller?

Vad fint kort och topp som du skickade till mamma på morsdag. Jag köpte en krans av snaäckor som hon ville ha på ytterdörren och så målade jag en tavla till henne… Lät kreativitetn flöda lite…smiley

Pepper fick sitt sk LP i förra veckan. (LydndasProvsdiplom). Det får man från (SKK) Svenska Kennelklubben och där framgår det att han har gjort tre tävlingar med tre förstapris över 160 p på vardera och så är dt signerat av ordförande för SKK. Har ramat in det och hängt det ovanför hans madrass. Nu skall vi tävla på en högre nivå och vi har hållit på att träna för fullt för det många svåra saker den 17 juni skall vi tävlingsdebutera i denna högre klassen så då kan ni hålla tummarna för oss.smiley

Skickar lite bilder på Pepper som du kan visa för Bellis. Jag tror faktiskt att han också saknar Bellis. Vi var ute och kollade på ryttartävlingar på A3 och två småflickor kom fram och ville klappa honom och han njöt och busade med dem för fullt.

Blog ImageBlog Image

Blog Image

På lördag skall 10 pers från jobbet springa den sk Byastaffetten, däribland jag. Den går från Kristianstad till Degeberga och sedan tillbaka till Kristianstad en sträcka om totalt nästan 8 mil. Jag har blivit tilldelad sträckan melllan Rinkaby-Åhus, är 7,1 km. Har provsprungit den två gångar och ligger på ca 40 min+ så det går nog bra. Men håll tummarna för mig och resterande av laget från ÖhlringsPricewaterhouseCoopers. Ernst & Young skall också vara med så de får ju absolut inte komma före oss över mållinjen!

Hälsa Bellis o Saga!

P.S Oj vad stor Saga har blivit när man ser henne på alla fotona, har hon börjat gå en del mer nu eller?