Hej Marie, Isabell, Saga och Robban borta i Mexico !

Tack för helgens bilder, jag det måste ha varit ett paradis för barnen och pappa Robban att leka med flygplanen. Härligt att se stranden och det fina vattnet, hur varmt är det i vattnet ?

Nu börjar nedräkningen för vår USA resa – men usch så sakta tiden går. Mamma har börjat att lägga fram kläder på den vanliga platsen inför resan – just det sängen i gästrummet. Tror inte vi tar så mycket med oss om det är så varmt – T-shirts och andra tillbehör kan vi väl köpa i Miami.. Nåja känner jag mamma rätt så blir det full packning.

Jaså, du tror att vi ska passa barnen på vår semester så du kan lapa sol på beachen ?

Helt rätt – vi tar mer än gärna våra underbara barnbarn själva en stund. Jag har redan lovat Isabell att vi ska äta många, många glassar – så det är kanske bara bra om du inte är med oss. Isabell sa till mig när vi pratade i telefon att “morfar, jag får inte äta för många glassar då får jag ont i magen”. Nåja några stycken på en eftermiddag skall vi nog pressa ner.

Tyvärr fungerar inte min dator att kunna skicka några bilder – synd – annars hade ni kunnat fått några fina bilder från Veronicas deltagande i Byastafetten som hon sprang i lördags med sitt jobb. Veronica var verkligen duktig på sin sträcka, över 7 km kutade hon som en gasell i hällande ösregn.

Ni får ha det så bra i veckan – passa på och shoppa extra mycket nu när Robban är i Mexico.

Puss & kram – Mormor & Morfar