Ja, från och med idag vet Isabell hur det känns att bli stucken eller bränd av en jellyfish (typ brännmanet). Ingen trevlig upplevelse! Tydligen kan de gömma sig i det sjögräs som kommer in då det blåser från havet och inåt land. Badvakten fick komma till undsättning och sprutade vinäger! på det för att lindra det onda.

Så efter någon timme var det slutbadat och vi fick gå upp till en lekplats istället. Isabell fick en glass och så här grön blev hennes tunga av den….

Blog Image

Eftermiddagen var säkrast att spendera vid poolen. Varmt och skönt och garanterat jellyfish-fritt!

Blog ImageBlog ImageNej, nu är klockan snart 21 och det är fortfarande minst 30 grader ute. Jag tror jag skall unna mig lite glass och njuta av att två söta barn sover gott. Tror jag sätter mig på balkongen och njuter av utsikten över ett livligt och underbart Miami.

Blog Image

Kram Marie