Hej på er alla!

Det var med vånda jag begav mig iväg i söndags på min Mexicotripp. Det är verkligen trist att lämna familjen och Miami. Åtminstonne helgerna vill man ha fria. Tyvärr verkar det vara omöjligt att få till resorna utan att nagga på söndagen.

Monterrey är fantastiskt vackert. Man kan få för sig stundvis att man är i Österrike eftersom det är väldigt bergigt åt ett håll. Varmt är här också, vi förväntar oss strax över 100F idag klockan 14 vilket motsvarar ca 40 grader och relativt hög luftfuktighet i kombination med helt vindstilla. Man lämnar kavajen på hotellet kan jag meddela.

Blog Image

På kvällen åt vi helgrillad baby-get!! (vilket tydligen är en signaturrätt för Monterrey och som är mycket gott) med tillbehör och drack givetvis en vällagrad ….

Blog Image

… tequilla med tillbehögr (från vänster till höger tequilla, limejuice, Sangrita)

Imorgon bitti klockan 7 går vårt flyg till Merida, en stad som faktiskt jag och Marie besökte under en eftermiddag och kväll när vi var i Mexico på rundresa. Ingen av mina följeslagare har varit där så jag skall visa dom “mitt Merida” smiley.

På fredag lunchtid bär det av mot Miami igen för en vecka innan det är dags att återvända på en kort tur till Monterrey igen och ett besök till vårt största reparationscenter här. Därefter är det äntligen dags för lite SEMESTER!

Hälsningar från Monterrey!
/Robban