Idag har det definitivt varit den varmaste dagen sedan vi kom. Temperaturen har legat på ca 35 grader men eftersom det är så hög luftfuktighet känns det som ca 40 grader (säger de på The Weather Channel i alla fall…) Vi hade tänkt köra och bada i det lilla badlandet i Flamingo Park men det var stängt pga skolverksamhet. Vi drog ned till South beach istället och där var det verkligen härligt idag.

Blog Image

Vi byggde en båt som vi skrev Isabell på men de var Saga som gillade att sitta i den. Att bygga båt på stranden är lite av en “tradition” inom familjen Newman. Jag kan garantera att i vårt fotoalbum återfinns det en sådan sand-båt varje sommar på varendra semsterort vi besökt! Så jag känner en viss skyldighet att föra traditionen vidare…

Blog Image Väl hemma käkade vi lite lunch och sedan var vi och handlade på Publix (Coop Konsum på amerikanska). Det blev några timmar i vår pool….

Blog Image och sedan det dagliga badet i badkaret.

Blog Image

Isabell gjorde en Teletubbies-look på Saga, vet inte om den klär henne precis…

Kom på att vi har glömt att visa er var vi bor. Snodde därför denna bild från våra grannars blogg. Vi bor i lägenheten under familjen Malmqvists rödmarkerade balkong…

Blog Image

Kram från oss på 31:a våningen