Ja, den svenska nationaldagen gick oss nästan obemärkt förbi. Men då vi var och hjälpte familjen Malmqvist att packa upp deras flyttlass från Sverige, hittade vi några svenska flaggor som påminde oss om dagen därhemma.

Blog Image

Du gamla, du fria…la…la…la…

Blog Image

Isabell och Gabriel viftade glatt med flaggorna samtidigt som de åt spagetti och köttfärssås. Dagen var ganska regning här i Miami, men som tur var hade Gabriel fått alla sina leksaker hemifrån Sverige. Isabell var överlycklig av att ha så många leksaker att leka med. Jag tror att Isabell mest av allt saknar sin cykel hemma i Lomma, för hela kvällen har hon pratat om Gabriels cykel och vilken tur att den kom till Miami.

För ett år sedan firade vi nationaldagen i Skånes djurpark med våra kära grannar, det blev visst inte så i år. Å andra sidan var jag tjock, tung och irriterad över att bebisen i magen inte ville komma ut…det skulle dröja 14 dagar till….Kan inte fatta att Saga snart fyller 1 år, tiden verkligen springer iväg, precis som Saga…

Heja Sverige! Borta bra- men hemma bäst!