I går den 13:e juni var det vår 9:e! bröllopsdag, vet faktiskt inte riktigt vem av oss som förtjänar guldmedaljen…Det var även Isabells dopdag.

Dagen innehöll emellertid inga större firanden utan förflöt som den brukar…med lekplatsbesök, lite shopping och ett dopp i poolen. Robban hade tråkigt nog sena möten på jobbet, de har helt andra arbetstider här än vad vi är vana vid. Börjar vid 10- tiden och slutar vid 9- tiden. Jag tror Robban och Håkan är de första att gå från jobbet om dagarna…

Vi besökte Douglas park, en otroligt stor lekplats som till viss del är skuggig. Det behövs nu om dagarna. När jag körde hem från lekplatsen stod det att det var 107! fahrenheit d v s 41! grader ute, det är nog rekord under vår vistelse.

Blog Image

Blog ImageSaga nästan småspringer i klätterställningar, över små broar och uppför trappor. Men hon är jätteduktig och sätter sig ned då hon vill åka rutschkana.

När barnen var lagda för kvällen beställde vi lite (fel MYCKET) mat och lyxade till det lite i allafall .

Blog Image

Det blev en del över, så idag vet vi vad det blir till lunch för mig och Isabell. Saga smaskar nog gärna också i sig lite potatismos….

Kram från oss alla