Efter debutstarten i lydnadsklass II på söndagen den 17/6 på hemmaklubben i Hanaskog kan vi nu även starta i klass III om vi så vill. Detta då vi klarade uppflyttningspoängen med våra 167,5 p. Trots att vi blev nollade på inkallning med ställande! (Man skall på en sträcka av ca 30 m kalla in hunden och stanna honom på 50 % av sträckan, efter att kommando har getts skall hunden stanna inom 3 ggr sin egen längd, annars blir han nollad) Pepper har tappat fart på detta moment då vi tränat det mycket ( vilket ger kraftigt neddrag från domaren), så jag lade krutet under träningen inför tävlingen på att få upp hans fart. Och det fick jag, så mycket att han inte han inte hann stanna. Men vi klarade oss ändå då han var en stjärna i övriga moment. Nu tar vi sikte på LP II.(vilket innebär att jag skall göra tre officiella tävlingar med poängsumma över 160 p)