I torsdags var det lite blandat väder. Efter att ha varit på en inköpsrunda på Publix, körde vi till familjen Malmqvist som numera bor i Kendall, lite utanför Miami. Gabriels och Melvins lekrum är som att komma till leksaks-paradiset för Isabell och Saga.

Blog Image

Titta, Gabriel har t o m en likadan studsmatta som jag har hemma i Lomma! (Alva och Elin passar den nu…)

Blog Image

På fredagen blev det ett dopp i poolen redan klockan halv nio på förmiddagen! Saga provade Isabells simglasögon…

Blog Image

Vädret blev bättre än vad de hade förutspått så efter pooldoppet körde vi till Miami beach för mer bad i havet. Sedan strosade vi omkring längs Ocean Drive…..åt lite glass…lekte på en lekplats…

Blog Image

Eftersom Saga fyller 1 år den 20:e, onsdag nästa vecka, handlade vi lite presenter till henne under lördagen och planerade för hennes lilla kalas. På kvällen var vi och grillade hos familjen Malmqvist och fick äran att vara deras första bjudgäster.

I söndags åkte vi till badlandet Paradise Cove.

Blog Image

Saga var alldeles tokig i att åka vattenrutsckana! Tyvärr fick vi lämna lite tidigare än planerat p g a att ett mindre oväder var på väg in och därför stängde man parken av säkerhetsskäl. Att vara i vatten då det åskar i Miami är inte att rekommendera…Det blev en tripp till ett shoppingcentra istället där vi inhandlade en digital systemkamera. Så nu kan vi förhoppningsvis lägga upp ännu bättre foton!

Bye, Bye