Hejsan syster-yster, robban, bellis, saga, morsan och farsan!

Hela familjen på andra sidan jordklotet, borde inte jag och björn också vara där…

Har lite information från Sverige. Som kanske mamma och pappa berättat nu när de kommit ner till er så har björn och jag varit på jakt efter en marklägenhet gärna utanför stan med trädgård. Mest för Peppers skull. Vi har tittat på fem lägenheter, både i Hammar, Åhus, Tollarp och Gärds Köpinge men inget har fallit oss i smaken. Vi har hela tiden spetsat in oss på Åhus och gärna de där fina 4 rums 110 kvm 2-plans tegelradhusen vid Golfbanan i Åhus med både balkong, altan och trädgård och gärna den där hörlägenheten som har trädgård runt om och inte bara på baksidan. Den som när Björn ringde dessvärre redan hade blivit tillsatt smiley… tills björn ringde idag, ca 3 veckor sen vi fick avslag, för att se om Skooghs kunnat hitta något annat till oss. Det visade sig då att den personen som skulle flyttat in inte hade fått sitt hus sålt och därmed dragit sig ur. Därmed är lägenheten ledig för uthyrning igen!smiley Men med våra erfarenheter för veckornas tidigare visningar kan även det finaste huset till det yttre vara ett ruckel invändigt, så vi skall åka och titta på den på tisdag i nästa vecka. Hoppas den är fin!

Nej nu är klockan 16:32 och jag känner att jag inte får ihop det förbaskade varulagret, och tänker därmed inte jobba mer övertid för idag. Får sota för det måndag istället..

Trevlig midsommar!

P.S Björn och jag åker nog till harasjömåla och fiskar lite imorgon om vädret tillåter. Sen blir det grillning. D.S